16 d’agost del 2019

II MOTOTERRA "LO MAS", PRIMERA PROVA DEL CAMPIONAT PROVINCIAL DE TARRAGONA TERRES DE L'EBRE

El passat diumenge es disputava a la població de Mas de Barberans el II Mototterra "Lo Mas", primera prova puntuable per al Campionat Provincial de Tarragona Terres de l'Ebre.

La prova que estava organitzada pel Moto Club Tot Motor Els Reguers va tenir una bona participació amb un total de 47 inscrits, 3 en la categoria 50cc, 4 en 65cc, 9 en 85cc, 26 en Open i 5 en Clàssiques.

Podem destacar que la cursa va realitzar-se amb total normalitat, sense cap incident destacable i amb un bon nombre de participació tant de pilots com de públic pel que cal felicitar l'organització.

La cursa que començava els seus entrenaments  a les 9h acabava aproximadament a les 15h després d'haver disputat 3 mànegues de cada categoria, més una mànega de repesca i la final en la categoria Open.

Precisament en la categoria Open és on hi havia el major volum d'inscrits i és on es va produir la màxima sorpresa a nivell competitiu quan Lluís Sanz (MC Amposta - KTM) que venia de participar en la repesca va acabar guanyant la final, seguit de Dani Subirats (MC Amposta - KTM) i Alfredo Pellicer (MC Benicarló - Beta).
Destacar també la bona cursa que va realitzar el nostre pilot Albert Borràs (KTM) que va accedir directament a la final després de ser 2n, 6è i 3r en les mànegues classificatòries, finalment va acabar 6è  i s'emportava 10 valuosos punts per al Campionat.

Lluís Sanz (MC Amposta - KTM)
Dani Subirats (MC Amposta - KTM)

En la categoria 85cc Aleix Saumell (MEC Alcanar - KTM) va aconseguir la victòria després de fer el triplet en les tres mànegues que va disputar, seguit de José M. Pellicer (MC Benicarló - KTM) i Marc Subirats (MC Amposta - KTM).

Marc Subirats (MC Amposta - KTM)
En la categoria 65cc la cosa va estar molt ajustada entre el primer i segon lloc. Marc Alibau (MC Igualada - KTM) acabaria 1r classificat després de guanyar dos de les tres mànegues. Unai Ortiz (MEC Alcanar) pujaria al segon esglaó del podi i  Joan Suazo (MC Amposta) al tercer.

En 50cc el podi va acabar amb Pau Caudet (MC Benicarló - KTM) al 1r lloc, Rokas Juska (MC Benicarló - Husqvarna) al 2n i Joan Pujol (MC Delta - KTM) al 3r.

Pel que fa a la cursa de Clàssiques Jordi Tafalla (MC Traiguera) s'enduia la victòria després de guanyar dos de les tres mànegues, seguit de Cesar Albert (MC Benicarló) que va ser 2n i Juan I. Martín que va ser 3r.

Després d'aquesta primera cursa del Campionat la classificació queda així:

La pròxima cita del Campionat, 1r Mototerra Memorial Jordi Rovira tindrà lloc a Jesús - Tortosa el proper 14 de setembre i estarà organitzada pel Moto Club Tortosa.