5 d’agost del 2019

CAMPIONAT PROVINCIAL DE TARRAGONA TERRES DE L'EBRE DE MOTOTERRA

De la col·laboració de diferents moto clubs i organitzadors de curses de mototerra de les nostres terres enguany neix el Campionat Provincial de Tarragona Terres de l'Ebre de Mototerra, avalat per la Federació Catalana de Motociclisme.


El campionat consta, al moment, de 4 curses que es realitzaran en els pròxims mesos, començant pel II Mototerra "Lo Mas" que es disputarà l'11 d'agost i està organitzat pel Moto Club Tot Motor Reguers. Després tindrà lloc el Mototerra Memorial Jordi Rovira el 14 de setembre organitzat pel Moto Club Tortosa. El 27 d'octubre el Moto Club Moto-Motor Tivenys organitzarà el 5è Mototerra de Tivenys que serà la 3a prova del campionat i finalment el 2 de novembre es disputarà el 3r Mototerra MX Santa Bàrbara que també estarà organitzat pel Moto Club Tortosa.

El campionat està obert a les categories 50cc, 65cc, 85cc, Open i Clàssiques fins al 1980 i per participar-hi cal disposar de la llicència federativa. El preu de l'inscripció anticipada és de 25€ i a partir de dijous de la setmana de la prova de 35€.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada