6 de setembre del 2019

14 DE SETEMBRE, MOTOTERRA MEMORIAL JORDI ROVIRA

El proper 14 de setembre el Moto Club  Tortosa junt amb la Federació Catalana de Motociclisme i l'EMD Jesús organitzen el Mototerra Memorial Jordi Rovira, segona cursa puntuable per al Campionat Provincial de Tarragona Terres de l'Ebre de Mototerra.


La cursa es disputarà en un circuit dissenyat expressament per a la cursa situat al costat de les instal·lacions de Jesussport. (ubicació)



La cursa està oberta a les CATEGORIES 50cc, 65cc, 85cc, Open i Clàssiques i per poder participar-hi és necessària la llicència federativa.

El preu de la INSCRIPCIÓ anticipada, fins al dijouss de la setmana de la cursa, és de 25€. A partir de divendres i el dia de la prova el preu serà de 35€. Les inscripcions fins al dia de la prova cal realitzar-les a través de la Federació Catalana de Motociclisme

Les INSCRIPCIONS es faran a partir de les 10h.
Els ENTRENAMENTS arrancaran a les 11h fins les 13h. 
I les CURSES a les 16h fins les 20h.

Hi haurà TROFEUS per als 3 primers classificats de cada categoria i per al primer de la categoria Open de més de 40 anys.

Tots els pilots disposaran de vestidors i dutxes ubicades a les instal·lacions de Jesussport, on també hi podran dinar a un preu especial.

Durant la cursa farem una RIFA on sortejarem obsequis gentilesa de: Fàbregues, NZGASS i Carnisseria Montero & Grau.


ORGANITZA:

PATROCINA:

Més informació:
motoclubtortosa@gmail.com
688 353 350 (Jordi) 
600 315 885 (Ruben)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada