9 de setembre del 2018

LA 2a TROBADA MOTERA, ELS DIES 15 I 16 DE SETEMBRE

Ja tenim aquí la 2a Trobada Motera del Moto Club Tortosa!!!

Com molts ja sabeu l'any passat vam decidir canviar el format de la nostra activitat social més important, així la XXI Concentració Motociclista donava pas a una activitat de només un dia, la I Trobada Motera, que va tenir una bona acceptació amb més de 130 inscrits.

Però amb aquest format d'un dia trobàvem a faltar una activitat que es realitzava a la Concentració i que tant al club com als participants ens agradava molt, la RUTA BARÍSTICA. Per tant enguany en aquesta segona edició de la Trobada Motera l'hem incorporat al programa.

Per poder incloure aquesta activitat la Trobada passa a ocupar també la tarda de dissabte que inclourà, a més de la RUTA BARÍSTICA, una activitat també històrica com és la GIMCANA, fent d'aquesta manera la jornada del dia 15  molt més interessant.

Intentant repetir la bona acceptació de la edició anterior i pensant que és un magnífic entorn de la ciutat de Tortosa, el Parc Municipal  torna a ser el lloc escollit per a dur a terme aquesta 2a Trobada Motera. Sense oblidar la col·laboració, un any més,  del Restaurant del Parc.    



Passem ja a l'horari i les activitats,

Dissabte dia 15:
A les 17h TROBADA al PARC (ubicació) on podreu adquirir els tiquets per a la
RUTA BARÍSTICA que començarà a les 17.30h i passarà per 3 bars de la ciutat, Monclús Gotim a la plaça de l'ajuntament,  Tasca Bohèmia al barri del Rastre, i al Casal Sant Francesc de Jesús.

La ruta acabarà de nou al passeig central del Parc on a les 19.30h començarà la GIMCANA oberta a tots aquells que hi vulguen participar.

Un cop acabada la gimcana donarem per finalitzada la jornada de dissabte.

Diumenge dia 16:
A partir de les 8.30h podreu fer les INSCRIPCIONS i adquirir els tiquets per a les diferents activitats.

A les 9.15h el Restaurant del Parc amb la col·laboració de Lo Forn d'Enriqueta i Vitalpan  ens oferirà l'ESMORZAR per a tots els inscrits.

A les 10h arrancarà la RUTA (encara per determinar).

La tornada al Parc està prevista per les 12h, un cop allí podreu fer una CONSUMICIÓ gràcies a la col·laboració de Montero & Grau i Toscà.

A les 12.30h farem l'entrega dels TROFEUS entre els inscrits a la RUTA, hi haurà 5 trofeus, al pilot més jove, al pilot de més edat, al pilot més llunyà, a la moto més antiga i al moto club amb més inscrits.

Un cop acabada l'entrega de premis el Restaurant del Parc ens servirà el DINAR a les 13.30h. El menú consta d'amanida, musclada, fideuà, postres, beure i cafès.

Durant el dinar farem el SORTEIG de REGALS gentilesa de Montero & Grau, Motos Richi, NZGASS, CREO, Fàbregues, Mistral Bonsai, Mel dels Ports i Comercial Micanna.



Entre tots els inscrits el dissabte, que també feu inscripció a les activitats de diumenge, farem un sorteig de 2 inscripcions per a les activitats de diumenge i 4 entrades per a l'Ebre Beer.

Per tal de fer una previsió i agilitzar les inscripcions us demanem que ompliu aquest formulari d'INSCRIPCIÓ. També podeu enviar un whatsapp o trucar al 600 315 885 o  629 421 063.

Trobareu més informació al l'esdeveniment del nostre Facebook.


Us hi esperem!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada