22 de setembre del 2017

I TROBADA MOTERA, UN GRAN DIA

Un dia espectacular el que vam tenir el passat diumenge 17 de setembre al Parc Teodor Gonzàlez de Tortosa on el Moto Club Tortosa celebrava la I TROBADA MOTERA.

Després de poc més de dos anys de reactivació del club amb la nova junta havíem dut a terme per aquestes dates i com a activitat social principal la Concentració Motociclista en les seves 21ª i 22ª edicions, però aquest any, el del cinquantè aniversari del club, vam decidir provar una formula nova i reduir  la trobada a un matí.  Les opinions de la gent  i les activitats que es duen a terme a les nostres terres anaven per aquest camí. De fet, una activitat semblant ja la vam realitzar amb bon èxit el passat mes de juny, el Moto Vermut celebrat al Mercat Municipal de Tortosa amb més de 60 motos participant. Així doncs era hora de deixar, almenys per una any, la organització d’una concentració de dos dies i treballar per fer una trobada d’un matí que incloïa l’esmorzar i acabava havent dinat.


El resultat fou prou satisfactori, superàvem els 130 inscrits, dels quals una setantena es quedaven a dinar la fantàstica fideuà que ens va preparar el Restaurant el Parc. A la ruta, en les seves dues versions, llarga i curta, participaven un centenar de motos.

El dia arrancava a les 8.30h amb les inscripcions, i els primers inscrits esmorzaven a la terrassa del Restaurant el Parc cap a les 9.15h.
 

 

Havent esmorzat el nostre cap de ruta, José M. Gasol, feia el briefing per explicar a tots els pilots les dues rutes, la gran majoria s’atrevien amb la llarga, que passava per les poblacions de Prat de Compte, Horta de Sant Joan, Bot, Gandesa, Benifallet, Tivenys i Bítem per fer un total de 100 km aproximadament.  La curta, d’uns 60 km aprox. repetia en part el recorregut de la llarga però no arribava a passar per Prat de Compte, Horta, Bot i Gandesa. Un cop fet Coll de Som, els participants de la curta paràvem per reagrupar-mos amb els de la llarga a Tivenys. D’aquesta manera entràvem tots junts a Tortosa a les 12.15h on ens esperava una consumició per  a tots els participants al passeig central del Parc. La ruta va transcórrer amb total normalitat i sense incidències.


Tot seguit, i amb la presència de les autoritats es feia la cerimònia d’entrega de trofeus presentada pel president del club Nazario García.

En primer lloc, Xavier Nadal, gerent de Tortosa Esports,  feia entrega del trofeu a la moto més antiga a Manuel Rueda, propietari d’una Ducati Deluxe 250 4t de 1964.

Jordi Jordan, regidor de l’ajuntament de Tortosa, feia entrega del trofeu al moto club amb més inscrits al Moto Club La Sénia.

La 2a tinent d’alcalde Meritxell Roigé entregava el trofeu al pilot més llunyà a Luisma García que venia de Valladolid.

El regidor d'esports de l'Ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino entregava el trofeu al pilot més veterà a Ivo Borràs de 62 anys.

Finalment, Albert Montero de 15 anys rebia de mans d'Agustí Sebastià, secretari del Moto Club Tortosa, el trofeu al pìlot més jove.

Un cop acabada l'entrega de trofeus una setantena de participants disfrutaven del dinar que el Restaurant El Parc va preparar i tot seguit fèiem el sorteig de regals per acabar la festa.


El Moto Club Tortosa vol agrair l'assistència de tots els moteros i moteres, també a tots els socis, col·laboradors i patrocinadors ja que sense ells aquest esdeveniment no hauria estat possible.

Un especial agraïment a Julián Montero per la seva estimable ajuda i bon rotllo, a Fito Font pel seu treball incondicional, a Rai López i el Restaurant Trinitat per la seva col·laboració, a Jordi Bonfill i Toni Lopera que sempre estan disposats a ajudar en el que calgue i a la dona del president, Tula Llorach per la seva paciència i col·laboració.

GRÀCIESSSSS!!!

Organitza:
MOTO CLUB TORTOSA

Col·labora:
AJUNTAMENT DE TORTOSA - TORTOSA ESPORT - GRÀFICA DERTOSENSE - CARNISSERIA MONTERO & GRAU - TOSCÀ - FORN CARLOS RIPOLLÈS - RESTAURANT TRINITAT - PASTISSERIA PANISELLO - VITALPAN - MODEROGAR ELECTRODOMÈSTICS - CARNISSERIA MONTERO & GRAU - TASCA BOHÈMIA - MONCLÚS LICORS & GOTTIM - SOROLLA BACALLANERS - FABREGUES - TANINS VINOTECA - NZGASS - XOCOLATA I CAFÈ CREO - RODI MOTOR SERVICES - MISTRAL BONSAI - GRÀFICA DERTOSENSE

Patrocina:
MOTOS RICHI - ALISAN - AGRULOTRANS - BAR ESTADI - BAR CAN SOL - BALSEGUR ASSEGURANCES - JUAN TRIGO TAXI - JUDIT SANCHO PERRUQUERS - LO REBOST - TOT DISSENY CUINES I BANYS

Totes les fotos al nostre FLICKR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada