8 de març del 2017

TORNA EL TRIAL DE TORTOSA EL PROPER 30 D'ABRIL



Després de l'èxit aconseguit l'any passat amb el Trial de Tortosa amb més de 50 inscrits volem repetir la experiència.

El trial torna a la ciutat de Tortosa amb el 2n TRIAL DE TORTOSA amb l'objectiu de consolidar la prova.

La prova es celebra el dia 30 d'abril de 2017 amb la col·laboració de la Federació Catalana de Motociclisme, l'Ajuntament de Tortosa, Tortosa Esport i el Consell Esportiu Baix Ebre.

El Trial de Tortosa es tracta d'una prova de caire social obert a pilots tan experts com amaters i a l'avast de tots els amants del trial.

El trial consta de 9 zones més 1 en format indoor que estaran enllaçades per un recorregut de 13km que s'haurà de realitzar 2 vegades.
La prova, que sortirà des del Pavelló Esportiu del Temple (ubicació), recorrerà part del territori tortosí enllaçant les diferents zones per camins i senderes, zones que estaran ubicades en llocs emblemàtics de la ciutat com Coll Redó o Mig Camí i altres més properes al nucli urbà, per acabar amb la zona indoor ubicada al mateix lloc de la sortida. (recorregut)
Les categories GROC i VERD només faran 9 zones en total, totes excepte la zona 6. La zona 8 estarà desdoblada, una per a les categories BLAU, VERMELL i NEGRE i l'altra per a la resta. El preu de la inscripció és de 30€, anticipada, i 35€ el dia de la prova. Els socis del Moto Club Tortosa podran participar gratuïtament. La inscripció inclou l'esmorzar per a tots els pilots. Podeu inscriure-us al següent formulari. Hi haurà trofeus per als 3 primers classificats de cada categoria.

Un cop acabat el trial farem un dinar amb tots els col·laboradors. Hi esteu convidats!

Hi haurà servei de bar per a tots els espectadors. Amb cada consumició entrareu en el sorteig d'obsequis gentilesa de Fàbregues Motos i de Mistral Bonsai.



Més informació a l'esdeveniment del nostre Facebook.

Col·labora: 
Ajuntament de Tortosa - Tortosa Esport 
Consell Esportiu Baix Ebre - Federació Catalana de Motociclisme
Patrocina: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada