7 d’octubre del 2016

XXI CONCENTRACIÓ MOTOCICLISTA

Qui ho havia de dir... ja ha passat quasi un any de la primera gran activitat que celebrava el renovat Moto Club Tortosa, la XX Concentració Motociclista. Ha estat un any ple d'activitats socials i de competicions organitzades pel nostre club. Anem per feina!


El Moto Club Tortosa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, la Pedania de Vinallop i la Comissió de Festes Vinallop, organitza els dies 22 i 23 d'octubre la 21a edició de la Concentració Motociclista.

L'esdeveniment tindrà lloc al Poliesportiu de Vinallop i arrancarà el dissabte 22 a les 10h amb l'obertura d'inscripcions i la zona d'acampada.
El preu de l'inscripció és de 25€, 20€ per als nostres socis, i inclou una samarreta i una medalla commemorativa, també totes les consumicions pròpies del programa de la concentració.

A les 15h inaugurarem la concentració amb un OASI de benvinguda per a tos els inscrits.

Més tard, a les 18h tindrem una EXHIBICIÓ de TRIAL a càrrec dels pilots del nostre Moto Club.

A les 19 h sortirem per fer la RUTA BARÍSTICA que es dirigirà cap a Tortosa per travessar la ciutat fins arribar a la Tasca Bohèmia en primer lloc, al Bar Lo Petit després i finalment a la Sidreria Amets, on tots els inscrits podran fer una degustació de cervesa. (Recorregut de la ruta)




Seguirem amb el SOPAR, que ens prepararan els companys de la Comissió de Festes Vinallop, a les 22.30h. Aquells que no estiguen inscrits però vulguen sopar ho podran fer comprant un ticket a la barra. Col·labora Productes Puig.

A les 00h farem la típica degustació de CREMAT.

Un cop acabat el sopar, tindrem MÚSICA que ens acompanyarà per fer una mica de festa!
Programa (feu click per engrandir)
La concentració continua el diumenge 23. Mentre despertem als que han fet nit al recinte amb una traca a les 9.30h, s'obriran de nou les INSCRIPCIONS. El preu dels inscrits en diumenge serà de 15€, 10€ per a socis, i tindràn samarreta i medalla, i les consumicions pròpies del programa.

A les 9.45h, al mateix recinte, la Comissió de Festes de Vinallop ens donarà l'ESMORZAR.

Un cop ben alimentats marxarem amb l'EXCURSIÓ TURÍSTICA a les 10.30h. La ruta passarà per diferents pobles de les nostres terres i farà una parada a l'Hotel Restaurant Diego, on tots els inscrits podran fer una consumició. (Recorregut de l'excursió)

Un cop arribem al poliesportiu farem una degustació de MUSCLOS i VERMUT.

A les 13h farem entrega de 5 trofeus, gentilesa de Fàbregues i Sports Fevi. Els trofeus seràn per als pilots, masculí i femení, més joves; per al pilot de més edat; per al que vingue de més lluny; i per a la moto, amb documentació, més antiga. També farem entrega dels regals del sorteig on hi participen tots els inscrits. Col·labora: Julian Montero i Fàbregues.

A les 13.30h farem una foto de grup per al record i donarem per finalitzada la XXI Concentració Motociclista.

Recordar que hi ha zona d'acampada pels qui vulguen passar la nit i servei de barra durant tota la concentració.

Agraïm a tots els col·laboradors i patrocinadors la seva participació.

Esperem gaudir d'una gran festa de la moto. Us hi esperem!!



Més informació:
Esdeveniment del nostre Facebook.
Telèfons: Lluís: 679 865 499 - Ruben: 600 315 885




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada