18 de març del 2016

TRIAL DE TORTOSA, EL PROPER 3 D'ABRIL.

El dia 3 d'abril de 2016 el Moto Club Tortosa organitza el TRIAL DE TORTOSA 2016, 1a prova del Campionat de Trial Tarragona 2016.

Aquesta prova pretén ser l’inici d’un campionat provincial que neix aquest any fruit de l’esforç i la il·lusió d’un club que recupera la seva activitat després de molts anys.
El nostre objectiu és crear un campionat de caire social obert a pilots tant experts com amateurs i a l’avast de tots aquells amants del trial, siguin de la província de Tarragona o dels seus voltants.
El campionat tindrà un total de 5 proves puntuables,  4 arreu de la geografia tarragonina i una dintre del Campeonato de Aragón de Trial. Són les següents:
3 d’abril de 2016 - Trial de Tortosa
9 d’octubre de 2016 - Trial de Formoles (Matarranya)
27 de novembre de 2016 - Ulldecona
4 de desembre de 2016 - A determinar
11 de desembre de 2016 - A determinar
Reglament del Campionat.
(feu click per engrandir)
Pel que fa al TRIAL DE TORTOSA constarà d’un recorregut de 2 voltes per un total de 16 km i 12 zones, una de les quals és indoor. La prova recorrerà part del territori tortosí enllaçant les diferents zones per camins i senderes, zones que estaran ubicades en llocs emblemàtics de la ciutat com Coll Redó, Coll de l’Alba o Mig Camí i altres més properes al nucli urbà. Podeu consultar el recorregut (Wikiloc)
(feu click per engrandir)
Les categories són GROC, VERD, BLAU, VERMELL i NEGRE. En la categoria de CLÀSSIQUES hi haurà dos nivells GROC i VERD.
Els pilots de les categories GROC i VERD (normals i clàssiques) només faran 10 zones (totes excepte la 4 i la 8).
El preu de l’inscripció dels pilots és de 25€ anticipada i 30€ el dia de la prova. Els socis del Moto Club Tortosa pagaran 20€. Tots els pilots tindran l’esmorzar pagat. Formulari d’inscripció prèvia.


Hi haurà medalles per als 3 primers classificats de cada categoria. Les medalles són gentilesa del Consell Esportiu Baix Ebre.

Un cop acabat el trial farem un dinar, tots els col·laboradors estan convidats. Els pilots o espectadors que es vulguin quedar podran fer-ho al preu de 10€. Hi haurà servei de bar per als espectadors.



Col·labora: 
Ajuntament de Tortosa - Tortosa Esport 
Consell Esportiu Baix Ebre - Federació Catalana de Motociclisme
Patrocina: 
MAYOR - COOP. GRÀFICA DERTOSENSE - GUZZI MOTOBOX - TASCA BOHÈMIA - AAVV SANT LLÀTZER - MOTOS RICHI - JUDIT SANCHO PERRUQUERS - SERRALLER AYORA - MECÀNICA MIQUEL - ALISAN - FÀBREGUES - L'ESTUDI - TOT LLATJE - TOT DISSENY - FUSTERIA C. MARTÍNEZ - AL BAR DEL ÑOÑO - BAR MUNICH - TOSCÀ - JULIÁN MONTERO
Més informació a l'esdeveniment del nostre Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada